Snabb mara i Spanien

Valencia Marathon

Söndagen den 1 december 2019 är det Valencia Marathon. En snabb mara med över 22 000 anmälda löpare. Valencia Marathon är klassad som en av de bästa marathonloppen i världen.

I mina marathon-program mixar jag det bästa från min egen träning och mina egna erfarenheter som coach. Du kommer att hitta en bra och kul mix mellan distanspass och fartpass - tanken är att det aldrig ska bli tråkigt utan det ska kännas inspirerande hela vägen fram till loppet. 

Det ingår program för styrka och rörlighet som jag rekommenderar att du tränar ca 2 gånger/vecka. Detta program skickas separat till din mail.

Du får pengarna tillbaka om du ångrar dig eller inte gillar träningsprogrammet.

Har du frågor? Skicka ett mail till hej@framatrorelse.se så svarar jag (Charlotte) så snart jag kan.

PS. Programmet finns tillgängligt 3 månader efter att loppet har passerat. Om du använder programmet inför någon annan tävling och behöver ha tillgång till det under en längre tid så kan du maila mig så löser jag det.

3tim

Det här programmen kommer hjälpa dig att klara 3.00 på Valencia Marathon vilket innebär ett snittempo på 4.16 min/km. Programmet innehåller en kul mix av distanspass, långpass och intervaller. Läs mer ›

  • 25 veckor
  • 125 pass
  • 4-7 pass/vecka
  • 40-90 km/vecka
Köp 350 kr