Tävlingsuppehåll

Håll i formen marathon

OBS! PROGRAM KOMMER SNART!

Vi är många som har sett fram emot vårens och sommarens alla härliga lopp, där merparten nu har blivit inställda eller flyttade. Det kan vara svårt att hitta motivationen till att träna utan konkreta mål. Men, tänk på att varje träningsminut är en investering i din hälsa och om du håller i träningen så har du möjlighet att fortsätta utvecklas för att sedan vara i toppform när loppen väl drar igång igen!

Det här träningsprogrammet på 8 veckor hjälper dig att hitta inspiration till kontinuerlig löpträning för dig som vill bli snabbare på marathon. När du är klar med programmet kommer det kännas betydligt lättare att fortsätta löpträningen på egen hand och du kommer vara både snabbare och starkare än när du började.

Träningsprogrammen innehåller en bra och kul mix mellan distanspass och fartpass - tanken är att det aldrig ska bli tråkigt utan det ska kännas inspirerande hela vägen.

Det ingår program för styrka och rörlighet som jag rekommenderar att du tränar ca 2 gånger/vecka.

Du får pengarna tillbaka om du ångrar dig eller inte gillar träningsprogrammet.

Har du frågor? Skicka ett mail till hej@framatrorelse.se så svarar jag (Charlotte) så snart jag kan.

PS. Du får tillgång till hela programmet direkt efter att du köpt det (genom att logga in på hemsidan) och kan därmed börja köra efter det trots att det kanske inte har börjat. Programmet finns tillgängligt i ytterligare 3 månader efter att programmet har tagit slut eller loppet har passerat. Om du använder programmet inför någon annan tävling och behöver ha tillgång till det under en längre tid så kan du maila mig så löser jag det.

3tim

Träningsprogrammet är för dig som vill springa marathon på 3.00, vill träna 5-6 ggr per vecka och vill bibehålla eller utveckla formen! Efter 8 veckor kommer du vara både snabbare och uthålligare. Dessutom kommer du att få nya inspirerande inslag till din löpträning. Läs mer ›

  • 8 veckor
  • 39 pass
  • 5-6 pass/vecka
  • 50-90 km/vecka
Köp 200 kr